Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Totti és Toni csak vésztartalék

Bár bizonyosan jól járt volna Francesco Tottival és Luca Tonival az olasz válogatott a brazíliai vb-n, ám a két öreglegény aligha lesz ott a tornán.


Cesare Prandelli kőkemény szívű ember. Az olasz válogatott szövetségi kapitánya ugyanis nyilvánosságra hozta negyvenkét tagú válogatott keretét, amellyel két napon keresztül együtt tréningezik, de abból két sztárt kihagyott.
– Arra leszek most kíváncsi, hogy az elég bő keret tagjai milyen fizikai és pszichikai állapotban vannak – mondta Cesare Prandelli.

De mivel a két veteránt, Tottit és Tonit kifelejtette a sorból, érhetően érdeklődtek nála itáliai újságírók, vajon hová tette az eszét.

– E két labdarúgó múltbéli eredményeivel tisztában vagyok, fizikai felkészültségük megüti a kellő mértéket, amit leszűrhetek abból, amit a bajnoki meccseken nyújtanak. Mégis, mivel vannak náluk fiatalabb jelöltjeim is, ezért azt kell mondanom, hogy amikor kijelölöm majd a 23-as, végleges vb-keretemet, abban is csak vésztartalékként kaphatnak lehetőséget.

Prandelli ugyanakkor nagyon kíváncsi arra, vajon Giuseppe Rossi milyen állapotnak örvend.

– Rossi ugyan a térdsérülése miatt igen sokat kihagyott, de őszintén remélem, hogy fizikai lemaradását behozza majd.

Afelől viszont cseppnyi kétsége sincs, tette hozzá, hogy Antonio Cassano biztos pont lesz vb-együttesében.

– Vele kapcsolatban csak azt kellett megbeszélnem, hogy az általam felállított etikai kódex minden előírását betartja-e. Ha nem, abból baj lehet…


forrás: Futballista.hu