Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Még álmodhatunk az első helyről

A Roma a Fiorentina ellen aratott idegenbeli sikerrel már matematikailag is bebiztosította a második helyét, ezzel pedig az automatikus indulást a BL-ben.


"Amikor minden nap látom a csapatot dolgozni, ismerem minden területen a tudásukat, ilyenkor nagyon örülök annak, amit elértek ebben a szezonban, hiszen megérdemlik. Most már tudjuk, hogy másodiknál rosszabb helyen nem végezhetünk és még álmodhatunk az első helyről."- kezdte Garcia a mérkőzés után.

"Nehéz volt itt, mert tudtuk, hogy a Fiorentina jó csapat különösen hazai pályán nagyon veszélyesek. Néhány percel azelőtt, hogy pályára léptünk hallottuk, hogy a Juventus nyert, így még fontosabb volt nyerni."

"A csapat hozzáállása kulcsfontosságú, hiszen 11 emberrel támadunk és védekezünk. A Fiorentinának számos távoli lövése volt, de igazi helyzetük egy szabadrúgásból adódott, amit meg sem szabadott volna adni. Ott Stefan Savic majdnem egyenlített. Gyorsan eldöntöttük, hogy a kontrákra hagyatkozunk, de ezt a Fiorentina zseniálisan megakadályozta a második félidőben."

"Még van hátra 4 meccs, a BL automatikus indulás már megvan. Felkészülünk a Milan elleni meccsre és reméljük, hogy megtelik a stadion, mert még mindig éhesek vagyunk a sikerre."

"Az idei szezon rendkívüli, de még akár ennél is különlegesebb lehet. Minden ami ezután jön, az bónusz. Kiélvezzük ezt a sikert, 82 pontunk van és mind az edző, mind a csapat még többet akar, most csak ez számít."

Ezt a győzelmet a Roma Destro nélkül érte el, akit a videofelvételek alapján 3 meccsre eltiltottak. Az eltiltás akár a világbajnoki szereplésébe is kerülhet, bár a francia mester szerint Destrónak ott a helye a VB-n.

"Neki az egyik legjobb gólátlaga a Serie A-ban, hiszen mindössze a szezon felén lépett pályára. Ezt az eltiltást nem várta senki, de ettől függetlenül továbbra is edz, hogy bevethető legyen a Juventus ellen. Még két meccsen nem léphet pályára, de ezen a meccsen is láthattuk, hogy nagyon fontos hiányzók nélkül is képesek vagyunk jó eredményeket elérni."

"A BL indulási jogot szeretném Kevin Strootmannak ajánlani, mert nagyon örülök annak, hogy játszhat majd velünk jövőre a BL-ben. Természetesen az elismerés a klubé, de nem csak a játékosoké és az edzőé. Mindenki, aki szerepet vállalt ebben a munkában és azon dolgozott, hogy elérjük ezt a sikert, megérdemli az elismerést. A meccs után az öltözőben látott öröm pedig hatalmas elégtétel és boldogság számomra."

"Azt imádom ebben a csapatban, hogy tudom, közben már a következő meccsre gondolnak. Az én jövőm? Már elmondtam, hogy jól érzem magam itt és ez most nem az a pillanat, amikor egyénekről kellene beszélnünk, beleértve magam, hiszen nem ért még véget a szezon." 


forrás: asroma.hu