Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Próbáljuk beérni a Juventust

A 22. fordulóból április 4-re halasztott Roma-Parma meccs 4:2-es hazai sikert hozott, azonban Rudi Garcia nem örült annak, hogy a csapata újra két gólt kapott, különösen a második miatt volt dühös.



"Kezdjük a negatívumokkal: a második gólt elkerülhettük volna. Emiatt nagyon mérges vagyok."- kezdte a meccs utáni sajtótájékoztatót a francia mester.

"Emellett viszont jól szórakoztattuk a szurkolókat, szép focit játszottunk, remek gólokat szereztünk és mindkét csapat jól játszott. A Parma nyerni jött, ezért ez remek képet adott arról, hogy mennyire elszántak."

"Mi mindig ugyanúgy játszunk, bár ezen az estén kicsit többet volt náluk a labda, így mi nyugodtan kontrázhattunk. Sajnálom, hogy Mattia Destrónak nem sikerült gólt szereznie, még kapufát is fejelt, de remélem, hogy a következő meccsekre tartogatja a gólokat."

"Az én csapatom sosem adja fel és ez a felfogás teszi lehetővé azt, hogy támadásban és védekezésben is ennyire hatékonyak tudunk lenni. Mindig hasznos a sok mozgás."

A Roma ezzel a sikerrel 9 ponttal meglépett a harmadik Napolitól és 8 pontra megközelítette a Juventust.

"Ez az, amit el akartunk érni. Minden pozitívan alakult, nekünk nem volt vesztenivalónk. Most nekünk van a második legeredményesebb támadósorunk, ami azt jelenti, hogy jól szereplünk."

"A legjobb még hátravan? Nem tudom, amíg még matematikai esély van rá, addig folytatjuk és próbáljuk beérni a Juventust." 


forrás: asroma.hu