Recent comments

Friss Hírek

Napoli: Benítez még nem tudja, mihez kezd nyáron

Nincsenek előre kijelölt céljai a nyári átigazolási időszakra Rafael Beníteznek, a Napoli vezetőedzőjének.




"A piac határozza majd meg, hogy két nagyágyúra megyünk rá vagy inkább több fiatal, fejlődőképes játékost célzunk meg. Bárhogy is lesz, fejlődni fogunk, és növelni fogjuk a versenyképességünket" - nyilatkozta Benítez, akinek egyelőre elnézik, hogy nemcsak a Juventustól maradt el a Napolival sokkal jobban, mint elődje, Walter Mazzarri, de a nagyot fejlődő Romával sem tudta tartani a lépést.

Egy év múlva már nem biztos, hogy Aurelio de Laurentiis elnök ennyire megbocsátó lesz.

Az olasz sajtó szerint a fiatalok közül a jelenleg a Genkben játszó Kalidou Koulibaly érkezhet a védelembe, míg a már bejáratott nevek közül az Arsenalban szereplő Thomas Vermaelent, a tottenhames Jan Vertonghent, a Benfica játékosát, Ezequiel Garayt vagy a Liverpool hátvédjét, Daniel Aggert nézte ki a spanyol edző.

A középpályára Lyonból vásárolhatja meg Maxime Gonalons-t vagy a Barcelonából Javier Mascheranót, esetleg a Portóból Fernandót. Talán mondanunk sem kell, hogy a francia lehet a legolcsóbb a három játékos közül.

A Napoli ezen a hétvégén az Inter vendégeként tehet azért, hogy a bronzérme és ezzel a BL-selejtezős részvétele biztossá váljon.

forrás: hatharom.com