Recent comments

Friss Hírek

Di Francesco: Az életünkért játszunk

A Sassuolo edzője, Eusebio Di Francesco nyilatkozatában kijelentette, hogy csapata a mérkőzés utolsó pillanatáig küzdeni fog a Juventus ellen a pontszerzés érdekében.




A Neroverdi hétfő este fogadja a címvédőt a Stadio Citta del Tricolore-ban. 

Di Francesco leszögezte nyilatkozatában, hogy csapatának nagyon keményen kell dolgoznia, hogy az idény hátralévő részében a lehető legtöbb pontot gyűjtsék be és a következő bajnoki idényt is a Serie A-ban kezdhessék meg.

Di Francesco a napokban a Sassuolo Channelnek tett nyilatkozatában azt is megemlítette, hogy 100%-osan bízik csapata minden tagjában és hisz benne, hogy pontot szerezhetnek a Juventus ellen.

“Egy nagyon erős csapattal kell majd szembenéznünk. Az elmúlt időszak pozitívan sikerült számunkra és szeretnénk ezen az úton továbbhaladni. Nagy lelkesedéssel rendelkezünk, mindenképp bent akarunk maradni a Serie A-ban. Sajnos van néhány fontos hiányzónk, de biztos vagyok benne, hogy azok a játékosaim, akik hétfőn este pályára fognak lépni képesek lesznek megvalósítani az elképzeléseimet. Hétfőn a halál ellen meccselünk, nagyon fontos mérkőzés lesz ez számunkra, de jól felkészültünk. Ez nem vicc.. az életünkért fogunk küzdeni. Késeket szeretnék látni a játékosaim fogai között az egész meccs alatt.” - nyilatkozta az olasz szakember.

forrás: Juventusfc.hu