Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Ismét téma Dzsudzsák szerződtetése

Ismét Dzsudzsák Balázsról cikkezik a római Il Messaggero, amely szerint a Lazio ezen a nyáron is a kiszemeltjei között tartja számon a Dinamo Moszkva magyar válogatott szélsőjét.


A Laziónál bennfentes információkkal rendelkező lap szerint a római klub gyors szélsőt keres, aki a jobb és a bal oldalon is bevethető, és erre a posztra lenne az ideális megoldás Dzsudzsák szerződtetése.

Az Il Messaggero szerint a moszkvaiakkal 2015 nyaráig szerződésben álló Dzsudzsák 10 millió eurós kivásárlási árából sikerrel alkudhat a Lazio, mert Dzsudzsák nem fog szerződést hosszabbítani, így ha a Dinamo keresni akar az eladásából, ezen a nyáron még viszonylag jó áron megteheti. 

A lap szerint a Lazio már azóta figyeli a 27 éves magyar játékost, hogy a PSV Eindhovennél játszott, s bár többször is tett kísérletet a szerződtetésére, eddig mindig túllicitálták, vagy túl magas árat kértek érte.

Amíg az Il Messaggero azt írja, Dzsudzsák megszerzése lenne az ideális forgatókönyv, a B- és a C-terv is megvan, méghozzá Jonathan Pitroipa, a Rennes Burkina Fasó-i légiósa, illetve Jonathan Biabiany, a Parma U21-es francia válogatott játékosa személyében. 

forrás: NSO