Recent comments

Friss Hírek

Remélem képes leszek elnyerni az Aranylabdát

A Juventus középpályása, Paul Pogba bekerült a FIFPro 2015-ös álomcsapatába, azonban az ifjú francia még többre vágyik, s egy napon szeretné kezébe kaparintani az Aranylabdát is, amelyet most ismét Lionel Messinek osztottak ki. 


"Remélem, egy nap képes leszek megnyerni, azonban még rengeteget kell dolgoznom." - nyilatkozta Pogba a díjátadó gálán a Mediaset munkatársának.

"Szeretném így folytatni, s a mai nap egy hatalmas győzelmet jelent, ha arra gondolok, hogy honnan indultam. Nagyon örülök magam miatt, de még inkább mindazok miatt, akik segítettek eljutnom erre a szintre."

Az olasz sajtót gyorsan bejárta egy kép, amelyen Pogba egy Barcelona-mezt dedikál, annak a csapatnak a mezét, amelyet hosszú hónapok óta állandóan hírbe hoznak a francia tehetséggel.


"Ez nem jelentett semmit sem." - nyugtatta meg Pogba a zebramezes szurkolókat.

Annak ellenére, hogy a Juventus tavaly hazai színtéren duplázott, valamint bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, sem Massimiliano Allegri, sem Gigi Buffon nem került be a jelöltek közé.

"Elég furcsa. Mindketten rászolgáltak arra, hogy jelöltek legyenek az egyéni díjakra. Gigi a legjobb, s ezt minden egyes nap bizonyítja."

A FIFPro álomcsapata a következő: Neuer; Marcelo, Thiago Silva, Sergio Ramos, Alves; Iniesta, Modric, Pogba; Neymar, Messi, Ronaldo.

forrás:juventuz.blog.hu