Recent comments

Friss Hírek

Pogba pihenhet

A Juventus trénere, Massimiliano Allegri nemrégiben sajtótájékoztatót tartott a ma esti római Coppa Italia meccs előtt, amelyen az Öreg Hölgy ellenfele a Lazio lesz.


„Rómában erős csapattal állunk fel, célunk pedig a továbbjutás a következő fordulóba.” - kezdte mondandóját a szakember.

„Elvileg Hernanes fog Marchisio helyén játszani. Ami Leonardo Bonuccit és Giorgio Chiellinit illeti, még nem hoztam döntést. Paul Pogba sok mérkőzésen szerepelt, ezért lehet, hogy ismét pihenőt kap. Kwadwo Asamoah rendelkezésemre áll.

A csapat nem mutatta gyengeség jeleit számos módosítással sem. , azonban figyelembe vesszük a vasárnapi mérkőzést is.


Álvaro Morata hamarosan ismét lőni fogja a gólokat, rendkívüli minőséget képvisel, és nem vesztette el képességeit. Majd eldöntöm, hogy ki fog játszani. Mario Mandzukic és Paulo Dybala jól teljesít, a mutatói alapján pedig Simone Zaza is megérdemli a játéklehetőséget.

Andrea Barzagli hétfőn már edzésmunkát végzett, csütörtökön valószínűleg visszatér a vasárnapi meccsre való felkészülés érdekében.”

Massimiliano Allegri pár szóban a harmadosztályú Alessandria csapatának is gratulált, mivel sikerült legyőzniük a Spezia csapatát , és ezzel elődöntőbe jutottak, ahol az AC Milan lesz az ellenfél.

„Gratulálok az Alessandriának, megérdemelten győztek. Angliában ez gyakran előfordul, és ez adja a kiírás szépségét.”

A sajtótájékoztató további részében a mester a mercato érintettjeiről beszélt, így felmerült Simone Zaza neve, aki marad a Juventusnál, illetve Rolando Mandragoráé, akit ma jelentett be hivatalosan a klub.

„Simone Zaza nem fog távozni, a Juventusnál marad. Rolando Mandragora fiatal, aki minőségi futballista, a klub pedig jó ügyleteket bonyolít le a piacon.

Hogyan motiválom a csapatot? Nem mondom mindig ugyanazokat a dolgokat… a szezon végéig még számos mérkőzés van hátra, és mind az öt élcsapat a végéig harcolhat a címért. Nem értünk még el semmit.

A célunk az, hogy javuljunk támadásban és a védekezési fázisokban. És kötelező javulnunk.

A primavera? Pol Lirola jó futballista, ahogy többen mások is. Fabio Grosso nagyszerű munkát végez, kiértékeljük valamelyik fiatal játékos behívását az első csapatba.”

forrás: juventuz.blog.hu