Recent comments

Friss Hírek

A Napoli kiválóan teljesít, de nekünk felül kell múlnunk őket

Massimiliano Allegri a csapat hazai pályán szerzett egygólos győzelmét követően a sajtónak adott interjúban a kiegyensúlyozottság fontosságát emelte ki, valamint elismerte és kissé kritizálta is Paulo Dybalát.




A fiatal argentin csatár góljával a torinóiak megszerezték sorozatban tizenegyedik győzelmüket, ezúttal pedig a már Luciano Spalletti által vezetett AS Roma volt az áldozat.

„Nehéz mérkőzés volt, mivel az AS Roma lezárta előttünk az opciókat.” - értékelt az olasz tréner a Sky Sport Italia számára.

„Jól teljesítettünk az első húsz percben, azonban  Dybala és  Mandzukic nem talált jó befejezéseket. Paulo folyamatosan túlságosan szélre húzódott a jobb oldalon, és nem nyíltak előtte területek.

Természetesen végül nagyszerű gólt szerzett. Nem egyszerű tizenegy győzelmet egybefűzni az olasz bajnokságban, különösen a Lazio elleni Coppa Italia mérkőzés után volt nehéz dolgunk, mivel szerdán sok energiát elhasználtunk.”

A Juventus borzasztóan kezdte a szezont, azonban mostanra sikerült felkapaszkodni a második helyre, a Napoli csak két ponttal van a bianconero csapat előtt, míg az Inter és a Fiorentina négy ponttal követi az Öreg Hölgyet a tabellán.

„A klub kiértékelte a helyzetet, számos játékos érkezett a nyáron, fiatalokat igazolt a vezetőség, így szükség volt egy kis türelemre. Hasonlóképpen most is kiegyensúlyozottságra van szükségünk ebben a tizenegymeccses győzelmi sorozatban.

A Napoli rendkívül jól teljesít, nekünk azonban még náluk is jobb eredményekre kell törekednünk, hogy utolérjük és átugorjuk őket.”

Az AS Roma védelmének a feltörése sok időbe telt egy olyan mérkőzésen, amelyen kevés gólszerzési lehetőség adódott.

„Az AS Roma rendkívül szervezetten védekezett. Az első húsz percben nem használtuk ki a csapatban rejlő minőséget, aztán Radja Nainggolan rátelepedett Claudio Marchisio vállaira, és így az ellenfél lezárta a passzok útvonalát.

A támadási kísérleteink körülbelül nyolcvan százalékát a jobb oldalon játszottuk meg, és nem mozgattuk eleget a labdát.

Szomorú vagyok, amiért sok játékost a padon kell hagynom, beleértve Simone Zazát, Alex Sandrót és Stefano Sturarót. Azonban mindenkire szükségünk van, ha mindhárom kiírásban végig helyt kívánunk állni.

Az a legfontosabb, hogy fenntartsuk az aktuális fizikai és pszichológiai állapotot.”

Paul Pogba ma újabb frizurát mutatott be, leopárdmintás hajkoronát csodálhattak meg a stadionbeli szurkolók és a tévénézők. Vajon tervezi a példa követését Massimiliano Allegri?

„Nem rendelkezek elég hajjal ehhez. Ezek a srácok hét vagy nyolc fodrászt foglalkoztatnak, akik folyamatosan jönnek és mennek. Kicsit más a helyzet, mint az én időmben…”

Ezt követően természetesen felmerült ismét az edző távozásának a kérdése, hiszen állítólag a Chelsea az olasz tréner szerződtetését tervezi a következő évre. 

„Hogy beszélek-e angolul? Igen, egy kicsit.”

forrás: juventuz.blog.hu