Recent comments

Friss Hírek

Új célpontok a középpályára

Az már korábban egyértelműnek tűnt, hogy a Napoli elsősorban a pálya közepére tervez majd erősítéseket a januári mercato idején, ennek megfelelően eddig Christoph Kramer és Hector Herrera nevével találkozhattunk a leggyakrabban.


Azonban a hírek szerint mind a Leverkusen visszautasította a dél-olasz klub 15 milliós ajánlatát az érintett játékosokért, így a Napolinál máris új nevek után néztek – írja a Sky Sport Italia.

A két legújabb kiszemelt így most a Newcastle rombolója, Moussa Sissoko, valamint a szintén a Portóban játszó Giannelli Imbula.

Sissoko 2013 januárjában csatlakozott a Szarkákhoz a Toulouse-t hagyva maga mögött, és azóta gyengélkedő csapata egyik legnagyobb erőssége – idén 20 bajnokin lépett pályára, és már 5 gólpasszt osztott ki a társaknak. Értéke nagyjából 15 millió euró körül mozog.


A szintén francia Imbula egykor nagy tehetségnek lett kikiáltva, idén nyáron igazolt a Marseille-ből a Portóba, de nem jött be neki a portugál kaland, mert bár eddig 19 meccsen jutott lehetőséghez, a játék igazán nem megy neki, csapata pedig nemrég egyértelművé tette: nem bánnák, ha a középpályás rögtön érkezése után már tovább is szerződne valahová.

Imbula ugyanakkor 20 millióért szerződött nyáron Portugáliába, így valószínűleg nem lenne olcsó mulatság a megszerzése, ráadásul a Sky szerint az Inter és a Milan is bekapcsolódhat az érte zajló versenybe, így tornászva feljebb az árát.

forrás: azzurri.co.hu