Recent comments

Friss Hírek

Újra áll a bál a FIGC és a Lega között

Carlo Tavecchionál, a FIGC- elnöknél az verte ki a biztosítékot, hogy a Lega Serie A bejelentése szerint az európai porondon érdekelt játékosok nem lesznek elérhetőek a válogatott edzőtáborain. 



Sőt,  a Coppa Italia döntőjét egy héttel a bajnokság május 22-i befejezése után rendeznék, ami tovább szítja a feszültséget a nemzeti csapat és a klubok között. 

Antonio Conte annyira dühös és csalódott a döntéstől, hogy úgy határozott, újra lemondja az Azzurri soron következő edzőtáborait, hiszen olyan csapatokból kellene játékosokat nélkülöznie, mint a Juventus, a Roma, a Fiorentina, a Napoli és a Lazio.

Még nála is jobban elege van a helyzetből Tavecchionak, aki ma udinei sajtótájékoztatóján kívánja majd bejelenteni, milyen változtatásokat vezetne be a közeljövőben a probléma megoldására – A FIGC elnöke például kötelező szüneteket akar beiktatni a bajnokságba, amit a válogatott edzőtáborozásra szánhatna.

A továbbra is lehetetlen körülmények miatt még valószínűbb, hogy az idei EB lehet Conte utolsó kalandja a válogatott élén, hiszen a mester továbbra is süket fülekre talál a válogatottat érintő kérdéseket illetően.

forrás: azzurri.co.hu