Recent comments

Friss Hírek

Lezárulhat végre az üzlet Mr. Bee-vel?

Újabb részletek derültek ki az állítólagos befektetésről, írta a La Gazzetta dello Sport. 


A jelentések szerint szerdán sor került egy sikeres találkozóra a felek között, és a következő 2 hétben megszülethet végre a döntés.
 
Állítólag már csak a végleges részletekben kell megegyezniük. A találkozón megegyeztek, hogy a tulajdonrészek milyen arányban oszlanak majd el, és ezért mennyit kell fizetnie a befektetőnek. Azonban további egyezkedések várhatóak azt illetően, hogy a felek mennyi képviselővel vesznek majd részt az igazgatói tanácsban. Valamint azt, hogy a sikeres üzlet lezárása után, Mr Bee-nek hogyan kell azonnal befektetnie.

Mr. Bee állítólag többségi tulajdonos szeretne lenni, tehát 51%-ot vásárolna a klubból, azonban a Fininvest ebből nem enged. Ha sikeresen zárul az üzlet, akkor nagy valószínűséggel a klub 48%-át értékesítenék, 480 millió €-ért.

A múlt nyáron szó volt arról, hogy végre sikerül pontot tenni az ügy végére. Ez azonban nem történt meg, és azóta is húzódik az ügy. Majd olyan hírek láttak napvilágot, hogy már megvan az üzlet, és maga Silvio Berlusconi szerette volna bejelenteni hivatalosan a születésnapján. Azonban ismét nem történt semmi. Ha végre lezárulna az üzlet, akkor az nagy segítséget jelentene a Milan számára, továbbá Mr. Bee is elkezdhetné az AC Milan márkának terjesztését az ázsiai piacokon.

forrás: acmilan.hu