Recent comments

Friss Hírek

A Juventus sem verhetetlen

A Lazio vezetőedzője, Stefano Pioli úgy véli, hogy a Juventus erős ugyan, de senki sem verhetetlen.


A római Sasok a Coppa Italia szerdai játéknapján éppen a kupagyőztest látják vendégül, akik tavaly pont a fővárosiak ellen diadalmaskodtak a döntőben.

"Erősek, nincs kétségem efelől." - világosította fel Pioli a sajtó képviselőit, majd folytatta. "Viszont senki sem verhetetlen."

"Bosszú a tavalyi évért? Őszintén szólva nem a múlttal törődöm, azt ugyanis nem tudod megváltoztatni. A jövőbe nézek és a jelennel foglalkozom.

Már számos alkalommal megmérkőztünk a Juvéval, tudjuk az eredményeket, de minden mérkőzés valami újra tanít. Készek vagyunk a maximumon játszani, ez ugyanis az egyetlen módja, hogy lehetőségünk legyen megverni őket.

Allegri? Ő egy nagyszerű gárdát irányít, de mi is nyerni akarunk. Azt reméltem tavaly, hogy ez sikerülhet, megérdemeltük volna. Most pedig úgy gondolom, hogy megvan a megfelelő minőségünk, hogy megcsináljuk. A kupagyőzelem az egyik célunk.

Nem voltunk szerencsések a sorsolásnál, de vannak olyan ellenfelelek, akiken túl kell jutnod ha be akarsz kerülni a döntőbe."

Piolit ezután a ma este pályára lépő csapatáról is kérdezték, beleértve, hogy esetleg kezdhet-e a Felipe Anderson, Keita Balde, Antonio Candreva hármas.

"Úgy gondolom, minden lehetséges. Csapatom változatos karakterisztikával rendelkezik, ezek közül azt az összeállítást fogjuk választani, amely a lehető legtöbb esélyt nyújta a győzelemre.
Az, hogy ki játszik nem fontos. Ami számít, hogy céltudatosan és magabiztosan álljunk a mérkőzéshez 95 percen keresztül.

Olyan ellenféllel nézünk szembe, amelyik mindig kész támadni. Ez egy mindent vagy semmit játék lesz és mi nyerni akarunk." - fejezte be az edző.

forrás: juventuz.blog.hu