Recent comments

Friss Hírek

Az Inter próbálja megállítani a száguldó Napolit

A bajnokságban az első helyért harcoló Napoli és Internazionale ezúttal az Olasz Kupa negyeddöntőjében csap össze. 


A  Juventus mellett a Napoli a legjobb formában lévő csapat az olasz élvonalban. Maurizio Sarri együttese a legutóbbi öt tétmeccsét megnyerte, legutóbb éppen azt a Sassuolót, amely előtte éppen az Inter orra alá tört borsot.

A  sikerekben nagy szerepe van Gonzalo Higuaínnak, aki termeli a gólokat. Az argentin csatár ebben a szezonban 20 gólnál jár, és sokat tehet azért, hogy a Napoli 1990 után újra bajnoki címet ünnepelhessen.

Az Inter remekül kezdte a szezont, de az elmúlt hetekben elkezdett bukdácsolni, ezt jól mutatja, hogy az utolsó négy bajnokijából csak egyet nyert meg, és hétvégén is csak 1-1-es döntetlent játszott az Atalanta otthonában. Roberto Mancini a hírek szerint ezúttal pihenteti Samir Handanovic, aki a milánóiak egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékosa a szezonban, és Juan Pablo Carrizónak ad szerepet.

A  két csapat tavaly februárban is találkozott Nápolyban az Olasz Kupában, és azt a meccset Higuaín döntötte el a ráadásban. Tehát az Internek van miért visszavágnia a dél-olaszoknak.


tv: DIGI Sport 1  20.45 (élő)

forrás: digisport.hu