Recent comments

Friss Hírek

Két játékos szerződtetését is bejelentették, Rossi távozik

A Fiorentina csütörtök este, majd péntek reggel két játékos szerződtetését is bejelentette, középpályást és csatárt is szerződtetett a firenzei klub.


Szerződtették Tino Costát a Szpartak Moszkvától, bár nem volt egyszerű megállapodás, mivel az argentin középpályás a Genoánál volt kölcsönben. Costa az idény végéig érkezik kölcsönben a Fiorentinához, de a klubnak elővásárlási opciója is lesz az idény végén

Costa a hatos mezt fogja viselni, a hivatalos bemutatására pénteken délután kettőkor kerül sor.
Péntek kora reggel bejelentette hivatalosa a Fiorentina Mauro Zarate szerződtetését. Az argentin csatárt végleg megvették a West Ham Unitedtől.

Az argentin gólvágó a hetes mezt fogja viselni a Fiorentinában.

Zarate Twitter üzenetben megköszönte a vezetőknek, az edzőknek, hogy bíztak benne és lehetőséget adtak a játékra egy olyan különleges klubnál, mint a West Ham. A klubtársaknak is megköszönte az elmúlt másfél évet és további sikereket kíván nekik és különösen megköszönte a szurkolóknak, akiket különösen a szívébe zárt.

Giuseppe Rossi távozik a Fiorentinától, elköszönt a klubtól, a szurkolóktól. A válogatott csatár visszatérhet a spanyol bajnokságba.

Reméli a Fiorentina drukkerek megértik a döntését. Mindig a szívében viseli őket, sosem fogja elfelejteni őket.

Rossi a pletykák szerint visszatérhet a spanyol bajnokságba, ahol a Villarrealban töltött fantasztikus időszakot (2007-2013), majd a térdsérülések első horrorisztikus időszaka is ott kezdődött. A hamarosan 29 éves csatár várhatóan a Levantéban folytatja.

forrás: focimagazin.hu