Recent comments

Friss Hírek

Megérdemeltük a győzelmet

Sinisa Mihajlovic rendkívül elégedett volt a játékosok teljesítményével a Fiorentina elleni győzelem után. 


Mint ismert, a piros-feketék vasárnap Carlos Bacca és Kevin-Prince Boateng góljával 2-0-ra legyőzték a firenzeieket. A szerb edző reméli, hogy ez a győzelem feltüzeli a játékosokat a szezon hátralevő részére.
 
“Nagyon boldog vagyok, meg kell ezt köszönnöm a srácoknak. Mindannyian kiválóak voltak. Tudtuk, hogy meg kell tartanunk a labdát, de nem csak hátradőltünk, hanem megpróbáltunk előrejátszani és megbüntettük őket az ellentámadásainkkal. A Fiorentina ebben a szezonban mindig szerzett gólt, nekünk sikerült kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést. Ez a csapat érdeme. Megérdemeltük a győzelmet, ami egy nagy siker. Ez nagy lökést adhat önbizalom szempontjából.” – mondta Mihajlovic a meccs után.

“Honda? Keményen dolgozik és elégedett vagyok vele. Örülök Boatengnek, aki megérdemelte a gólt. Úgy edzett hónapokon keresztül, hogy egy napot sem hagyott ki. Balotelli újra játszhat, így már csak Ménez visszatérésére várunk. A szezon kezdete óta három alkalommal változtattunk felállást. A célom, hogy ha Ménez bevethető lesz, akkor visszatérünk a 4-3-1-2-es formációhoz. Bacca? Fontos játékos, aki könyörtelen a kapu előtt. Az elmúlt 16 mérkőzésen 9 győzelmet és 5 döntetlent szereztünk, valamint csak 2-szer kaptunk ki. A jövőm? Annyi utolsó esélyem volt már, hogy nem tudom fejben tartani.”

“A lehető legjobb módon zártuk ezt a nehéz, komplikált hetet. Remélem az idény hátralevő része a revansról és a bosszúról szól majd. A cél az, hogy így játszunk és fentebb jussunk a tabellán. Boateng és Balotelli megmutatták, hogy ha bevethetőek, akkor ők jelentik a különbséget. Prince is rászolgált erre.” – tette hozzá.

A Milan a Serie A következő fordulójában az Empoli otthonába fog látogatni.

forrás: acmilan.hu