Recent comments

Friss Hírek

Gondtalan hozzáállással kell pályára lépnünk

A Juventus szerdán az Olasz Kupában folytatja, s a Juventus Stadiumba látogató ellenfél az örök rivális Inter lesz, amely az olasz bajnokságban leszakadni látszik a bajnoki címvédőtől.


"Fontolóra veszem majd a változtatás lehetőségét, s Marchisio esetében az eltiltás fenyeget." - nyilatkozta Allegri az összecsapást megelőző keddi sajtótájékoztató alkalmával. "Khedira bizonyosan nem játszik majd, ahogyan Zaza sem. Khedirát inkább pihentetni akarom a vasárnapi mérkőzés előtt.

Sturaro jól van, s ugyanez igaz Asamoahra és Padoinra is. A két mérkőzésre lehetséges legjobb csapat lép majd pályára. Pogba pihenőt kapott Udinében, majd meglátjuk, hogy most játszik-e.

Nem szabad mindig ugyanazokat a játékosokat használnunk. Még rengeteg mérkőzés vár ránk mostantól a szezon végéig. Ma még fel kell mérnünk, hogy Bonucci játszhat-e. A csapat jó munkát végzett az ünnepek óta, s többé kevésbé jó teljesítményt nyújt. Ezt a kondíciót fenn kell tartanunk.


Egy kicsivel kevésbé kell tudatosnak lennünk, hiszen a gondolatunk állandóan a rekordon jár, s ez még több nyomást helyezhet ránk. Most az Olasz Kupára fogunk gondolni, utána foglalkozhatunk a Chievóval. 

A fiatal játékosaink lelkesedést hoznak, de az idősebb játékosoknak is rendelkezniük kell vele, máskülönben még öregebbé válnak. A túl sok gondolkodás nem jó, inkább gondtalan hozzáállással kell pályára lépnünk. Az Inter elleni mérkőzés nagyon fontos, egy kettős Derby d’Italia vezet majd a döntőbe."

Természetesen szó esett az átigazolási piacról is, s Allegri úgy látja, hogy csak minőségi igazolásoknak van értelme.

"Nincs értelme olyan játékost igazolni, aki nem jelent erősítést a keretnek. Ahhoz pedig, hogy valaki erősítést jelentsen, az illetőnek európai top játékosnak kell lennie."

forrás: juventuz.blog.hu