Recent comments

Friss Hírek

Karrierem egyik legszebb pillanatát éltem meg

Paulo Dybala a vasárnapi mérkőzést követően arról beszélt, hogy karrierje legszebb pillanatainak egyikét élte meg, miután rendkívül tevékenyen hozzájárult a Juventus Udinese elleni győzelméhez.


A fiatal argentin támadó a nyáron érkezett negyvenmillió euróért a Palermo csapatától, a szezon elején nehezen indult meg a szekér, ám mára a csapat egyik legfontosabb játékosa lett.

„Boldog vagyok, mert a szabadrúgásom lévén megtört a gólcsend, majd mindannyian jól teljesítettünk a jelentkező helyzet kihasználásában.” - nyilatkozta Paulo Dybala a Mediaset Premium számára a négygólos győzelem után.

„Számos nagyszerű pillanatot éltem meg karrierem során, és ez a legkiválóbbak egyike, mivel így másodikak vagyunk, én pedig rendszeresen gólt szerzek ennek a rendkívüli klubnak.
Szeretnénk tovább folytatni ezt a menetelést, és megvernénk az AS Roma csapatát jövő héten, mivel tőlük kikaptunk korábban a szezonban.”

A huszonkétéves futballista érkezése óta tizenkilenc bajnokin, illetve hat BL-meccsen vett részt, amelyeken összesen tizenegy gólt szerzett, illetve hét gólpasszt osztott ki, valamint az Olasz Kupa kiírásában is fűződik egy gól a nevéhez.

forrás: juventuz.blog.hu