Recent comments

Friss Hírek

Morata meglepett egy szurkolót a győztes meccs után

A La Gazzetta dello Sport egy szurkoló kellemes élményeiről számolt be nemrégiben, akit a Juventus torinói győzelmének megtekintése után egy étteremben váratlan meglepetés ért, hiszen az Inter ellen két gólt szerző Álvaro Moratával fogyaszthatta el vacsoráját.




Gianmarco, a húszéves futballszurkoló nemrégiben költözött Szicíliából Torinóba jogtanulás céljából, azonban gyermekkorától a Juventusnak szurkolt, és szerdán a stadionban láthatta, amint az Öreg Hölgy 3-0 arányú győzelmet arat az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

Azonban a stadionból a fiatalember egy helyi étterembe vette az irányt, ami elég népszerű a torinói klub játékosainak körében, itt pedig komoly meglepetésben volt része.

„Nem tudom, hogy miért történnek meg egyes dolgok, azonban véleményem szerint semmi sem véletlenül történik.” - írta Gianmarco a Facebook oldalára.

A Juventus mezben egyedül üldögélő fiatalember nem tudta leplezni örömét, amikor meglátta, hogy a huszonhárom éves spanyol támadó öt baráttal érkezett meg az étterembe, és mindössze pár asztallal arrébb foglalt helyet. 

Minden bizonnyal a csatár következő lépésére sem számított: Álvaro Morata odalépett a sráchoz, és meghívta vacsorára.

„Rendeltél már?” - kérdezte a meccsen duplázó csatár. „A vendégem vagy egy vacsorára.”

Ezt követően képek is készültek, amikor a támadó felkérte az egyetemistát, hogy csatlakozzon hozzá és barátaihoz, így együtt vacsoráztak és beszélgettek megközelítőleg két órán keresztül. Emellett Gianmarco egy újabb ajándékban részesült, mivel Álvaro Morata aláírta a bianconero mezt, amelyet a drukker viselt.

Az egykori Real Madrid futballista nehéz szezonkezdeten van túl, hiszen négy hónapja talált be utoljára az Inter elleni kupameccs előtt, és így nyilvánvalóan jó kedvében volt a mérkőzés után.

forrás: juventuz.blog.hu