Recent comments

Friss Hírek

Véget kell vetni az ingadozásnak

A szombat délutáni Atalanta elleni mérkőzés előtt a Sassuolo edzője, Eusebio Di Francesco azt várja a játékosaitól, hogy 100%-ban koncentráljanak. 


A fekete-zöld csapat számára igazi hullámvasút ez a szezon: elverte a Napolit és az Intert, viszont a Bolognától ki tudott kapni, legalábbis a La Gazzetta dello Sport szerint. Azt azért halkan tegyük oda, hogy Roberto Donadoni alatt eléggé harapóssá váltak a spagettisek. (Hogy a magyar fodbal szakzsargont használjuk, ugye.) Tőlük kikapni, főleg azért egy Sassuolónak nem olyan nagy szégyen… Bár ezt Olaszországban másként élik meg.

„Igaz az, hogy a teljesítményünk váltakozott a jó és a kevésbé jó között” – ismerte el az olasz újságírók véleményét Di Francesco az újabb forduló előtt tartott sajtótájékoztatón.

„A csapatnak állandósítania kell a teljesítményét meccsről meccsre. Ez az, ami mostanában gondot jelent. Az elkövetkező három mérkőzésünk fontos lesz számunkra, ezért elkerülhetetlen, hogy jó teljesítményt nyújtsunk.”

A Sassuolo mesterét a csapat játékosáról, Antonio Floro Flores-ről is kérdezték az újságírók, akit a Genoával boronáltak össze a napokban.

„Nem foglalkozom a pletykákkal. Csak arra gondolok, hogy pályára küldjem addig, amíg a csapatomhoz tartozik” – reagált.

forrás: azzurri.co.hu