Recent comments

Friss Hírek

Nem kérhettem volna többet

A csalódást keltő 3:3-as Chievo elleni dönteltent követően Garcia kijelentette, nem kérhetett volna többet a csapatától.

 
A Roma már 2:0-ra is vezetett a Chievo ellen idegenben, azonban a hazaiak egyenlítettek, majd újra vezetést szerzett a fővárosi gárda, azonban a vége előtt nem sokkal a Chievo újra egyenlített.

"Ez egy teljesen más csapat volt ma, és nem tudtam volna többet kérni a srácoktól."- kezdte a meccs után Garcia.

"Nyilvánvaló, hogy elvesztettünk 2 pontot, mert kétszer is vezettünk és ráadásul két gólt is rögzített helyzetből kaptunk. Viszont hét középpályásunkból hat hiányzott és még így is közel voltunk a győzelemhez."

"Most a szombati meccs döntő fontosságú, arra kell koncentrálnunk. Remélem, hogy Salah sérülése nem komoly és nem fog hosszú időre kidőlni."

"Amíg a csapat úgy küzd, mint ma, addig él a remény. A játékosok mindannyian mérgesek, de ez nem befolyásolhatja a Milan elleni teljesítményt. Ha nem akarunk nagyon leszakadni, akkor nyernünk kell szombaton. Sajnos ma nem nyertünk, de Sadiq teljesítményének örülök. Tehetséges játékos és most nagy szükségünk van rá, mert alig van csatárunk."


forrás: asroma.hu