Recent comments

Friss Hírek

Ismét harcban vagyunk a bajnoki címért

Massimiliano Allegri a Hellas Verona elleni háromgólos győzelmet követően a sajtónak megindokolta a taktikai döntéseit, valamint egyúttal pár jó szóval illette Álvaro Moratát.


A bianconero együttes sorozatban nyolcadik bajnoki győzelmét aratta a minap Torinóban, a jeget Paulo Dybala törte meg a mérkőzésen egy szabadrúgásból szerzett góllal, majd betalált Leonardo Bonucci, illetve becserélését követően azonnal Simone Zaza is.

„A srácoknak sikerült azonnal visszahangolódni a Serie A mérkőzésekre a szünet után, és nem adtak lehetőséget a Verona számára egyetlen parádés Gigi Buffon védést leszámítva.” - értékelt a tréner a Mediaset Premium munkatársának.


„Ismét harcban vagyunk a scudettóért, és ez fontos. Megnyertük sorozatban a nyolcadik mérkőzést, most pedig éretten kell fociznunk. Pontokat kell szereznünk, célunk pedig az, hogy az utolsó hat forduló előtt jó pozícióban legyünk a tabellán.

Simone Zaza jól teljesít a Juventusnál, ezt jól mutatja a kiváló gól/meccs mutatója. Mindig is azt mondom, hogy a padon foglaló játékosok nélkülözhetetlenek, és ő nagyon jól áll be a meccseken. Három sorozatban kell helytállnunk, és azt kívánjuk, hogy mindenki hasznos legyen a csapat számára.

Hogy Álvaro Morata szomorú volt? Nincs rá semmi oka. Minél szomorúbban érzi magát egy játékos, annál kevésbé jól fog futballozni. Ne feledjük, hogy Álvaro Morata két döntő gólt szerzett a BL-ben, aminek köszönhetően továbbjutottunk. Mindenkinél előfordulnak hullámvölgyek, azonban ő segíti a csapatot.”

Andrea Barzagli sérülését követően kissé meglepő módon a tapasztalt védő helyén Martín Cáceres kapott lehetőséget, nem pedig az ifjú és a szezon során mellőzött Daniele Rugani.

„Ma olyan meccs volt, amin Martín Cáceres sokkal hasznosabb lehetett a csapat számára, mint Daniele Rugani. Martín Cáceresnek vissza kell térnie, azonban Daniele Rugani élvezi az edző és a klub bizalmát. Lesz lehetősége a szezon során, és Daniele Rugani nem fogja elhagyni a klubot.”

forrás: juventuz.blog.hu