Recent comments

Friss Hírek

48 órán belül csatlakozhat új klubjához a Fáraó

Nem jött be a franciaországi kaland Stephan El Shaarawynak, a még mindig csupán 23 éves olasz szélső a jelek szerint most már tényleg utolsó óráit tölti a Hercegségben, a Monacotól hamarosan visszakerülhet Olaszországba.


A Milannál 3,5 éve valósággal berobbanó Fáraó finoman szólva sem találta meg a számításait a piros-fehér mezes csapatnál, hiszen 24 meccsen kapott szerepet (de csak 11-szer kezdőként), meccsenként átlagosan csak 46 percet töltött a pályán, és a 3 gólja (2 az Európa-ligában, egy a BL-selejtezőben), valamint egyetlen gólpassza sem nyűgözte le klubja vezetőit.

“El Shaarawy nem része az edző terveinek. Jelenleg is tárgyalunk a távozásáról.” – fogalmazott Vadim Vasziljev klubelnök a vezetőedző, Leonardo Jardim nevében is.

A klubnak így valóban sürgőssé vált az elküldése, hiszen míg a Fáraó nyári kölcsönvétele csak 3 millió euróval terhelte meg a klub számláját, addig a szerződésbe foglalt opció alapján 25 pályára lépés után automatikusan aktiválódna a 13 milliós kivásárlási ár is, ezt pedig nem szívesen fizetné ki a pénzben egyébként nem szűkölködő csapat, így El Shaarawy visszatérhet Olaszországba.

De nem a Milanhoz, a Rossoneri ugyanis ahogy nyáron, úgy most sem tart rá igényt, így az egykori szupertehetség ismét kölcsönbe kerülhet, újabb opciós joggal. Bár hallani lehetett többek között a Juventus érdeklődéséről is, végül egyedül a Roma szándéka bizonyult komolynak, a tárgyalások pedig a jelek szerint már a finisbe fordultak.

Ezt bizonyítja az is, hogy Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója egy nyilatkozatában ha röviden is, de megerősítette a tárgyalások tényét: “Tárgyalásokat folytatunk a Romával El Shaarawy ügyében.”

A Sport Mediaset úgy tudja, az üzlet valószínűleg hétfő este zárulhat le, El Shaarawy 2 milliós kölcsönért cserébe kap új esélyt a Farkasoktól, de egy mostanihoz hasonló záradékot is kap a szerződése, amely szerint ha legalább 10-szer pályára lép a szezonban új csapatában, további 12 millióért kötelező lesz őt megvásárolni.

forrás: azzurri.co.hu