Recent comments

Friss Hírek

Új védelmet építenek

Érdekes változások vannak kibontakozóban a Rómánál, hiszen a nyári időszakban szinte a teljes védelmét elveszítheti Garcia vezetőedző, mert kilátásban van Romagnoli eladása a Milannak és a Lyon megvenné a négyszeres francia válogatott középső védőt, Mapou Yanga-Mbiwát 9 millió Euróért. 


Ráadásul a fekete-pirosaknál kölcsönben játszó Mattia Destro szintén távozhat, igaz Ő legalább támadó. 

A Róma a három játékos értékesítéséből mintegy 40-45 millió Euróra számíthat, ami már lehetővé teszi számukra a védelem megerősítését Castan és Manolas maradnának a védelem közepére, míg a jelenleg balhátvédet játszó Holebas és Cole teljesítményével elégedetlenek. 

A bal oldali védő pozícióba az első alternatíva Adriano megszerzése volt a Barcelonából, de a brazilt Luis Enrique nem hajlandó elengedni. Ezt követően merült fel Fabio Coentrao megszerzésének lehetősége a Real Madridból, de most úgy tűnik Lucas Digne a PSG 22 éves, francia válogatott védőjét hozzák majd el 18 millió Euróért. Az összeg azonban csak irányadó, mert a következő szezonra 1,5 millió Euróért kölcsönvennék a védőt a Farkasok, majd azt követően 16,5 millió Euróért vásárolhatnák ki a szerződéséből 2016-ban. 

A jobb oldali védelem megerősítésre Danilo D’Ambrosio-t szeretnék megszerezni az Intertől, a fekete-kékek 5 millió Euróért elengednék a 26 éves védőjátékos, de a Róma itt is inkább a kölcsönvételben gondolkodik. 

Manolasék alternatívájaként pedig megpróbálják megszerezni az Udinese 27 éves kötépső védőjét Thomas Heurtaux valamint a 25 éves Lorenzo Tonelli-t az Empoliból.

forrás: foci-live.hu