Recent comments

Friss Hírek

Hetven percig jó teljesítményt nyújtottunk

Az erős vérfrissítésen áteső Juventus szezonkezdete katasztrofálisra sikerült, hiszen az AS Roma botlása kínálta lehetőséget elszalasztva, a zebramezesek hazai pályán szenvedtek vereséget az Udinese ellenében. 


A kevéssé mutatós játék és rossz eredmény dacára, Massimiliano Allegi látott biztató jeleket is. 

"Jól kezdtünk, de aztán szervezetlenné és kapkodóvá váltunk. Jobban kellett volna teljesítenünk az utolsó labdaérintéseknél és a befejezéseknél." - nyilatkozta Allegri a Sky Sport Italia munkatársának.

"A végére elfáradtunk, de hetven percig nagy intenzitással játszottunk, s az Udinese kontrából szerezte meg az előnyt. Az eredmény alapján úgy tűnhet, hogy a Juventus rosszul játszott, de ehelyett javarészt jó teljesítményt nyújtottunk, s az Udinese igazán nehéz ellenfél. Mindenkinek megnehezítik az életét."

Simone Padoin jelenlétén túl, a Juventus kezdőcsapatának meglepetése volt, hogy az első bajnoki találatára váró Kingsley Coman kapott lehetőséget a nyári érkező, Paulo Dybala helyett.

"Ő egy nagyon fiatal játékos, s mutatott jó dolgokat, de ami pillanatnyilag igazán hiányzik nála, az a befejezés. Különösképpen az első félidőben voltak szép megmozdulásai, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy időre van szüksége, hogy fejlődjön, akár csak azoknak a játékosoknak, akik nyáron érkeztek."

forrás: juventuz.blog.hu