Recent comments

Friss Hírek

Nyitott csoportba kerültünk

A francia tréner a BL sorsolást követően úgy vélekedett a csoportbeosztásról, hogy a Barcelona után teljesen nyitott a csoport.

 
A Roma a címvédő Barcelona, a német Bayer Leverkusen és a fehérorosz BATE Boriszovval került egy csoportba, ami Garcia szerint mindenképpen kiegyenlítettnek nevezhető.

"Soha nem lehet tudni előre, hogy mit tartogat a sorsolás. Itt van mindjárt a címvédő Barcelona. A szurkolók számára hatalmas élvezet lesz őket az Olimpicóban látni, mi pedig megpróbálunk jobban játszani annál, mint a 3:0-ra végződött barátságos meccsen."- kezdte Garcia a Roma Radio-nak adott interjúban.

"A BATE Boriszovot ismerem, a Lille-el már játszottam ellenük. 2012-ben megverték a Bayern Münchent. Aztán ott van a Bayer Leverkusen, a német csapatok pedig mindig nagyon jók. A Leverkusen is nagyon jó, tele jó játékossal. A Barcelona mögött kiegyensúlyozottnak tűnik a csoport, a sorsolás az, ami nagyon fontos, például hogy mikor játszunk a fehéroroszokkal."

A hétvégi, Juventus elleni bajnokin a Curva Sud végig csöndben nézi majd a meccset, hogy kifejezzék tiltakozásukat, pedig Garcia nagyon szeretné, ha a csapat mögé állnának.

"Már a szezonkezdet előtt is mondtam, a szurkolókkal sokkal erősebbek vagyunk. Meg fogom ragadni ezt az alkalmat, hogy elmondjam, mennyire értékes számunkra a Curva Sud és nagyon jó lenne, ha a meccsen magunk mögött tudhatnánk őket, mert a segítségük, támogatásuk roppant fontos." 


forrás: asroma.hu