Recent comments

Friss Hírek

Cuadrado érkezik

Az Udinese elleni szezonnyitó előtt a Juventus igazgatója, Beppe Marotta megerősítette az egyre erősödő pletykákat, amelyek szerint a korábban a Fiorentina együttesénél szereplő, majd onnan a Chelsea csapatához igazoló Juan Cuadrado hamarosan zebracsíkos mezt ölthet magára.


"Igaz, Cuadrado kölcsönben érkezik majd, s mi meg akarjuk adni a lehető legjobb játékosokat Max Allegrinek." - nyilatkozta Marotta a Sport Mediasetnek.

"A lehetőség, hogy megszerezzük Cuadradót, adta magát, mi pedig éltünk vele. Most Allegrin a sor, aki kiváló edző. Arra számítunk, hogy holnap lezárjuk az üzletet. 

Julian Draxler még célpontjaink közé tartozik-e? Majd meglátjuk. Nehéz, azonban az átigazolási piac egészen augusztus 31-ig nyitva áll."

A Chelsea kék mezében felejthető teljesítményt nyújtó Cuadrado várhatóan hétfőn érkezik Torinóba, s átesik a hivatalos bejelentést megelőző orvosi vizsgálatokon. A kolumbiai játékos 1.5 millió euro fejében kerül a Juventushoz, azonban egyelőre kérdéses, hogy a torinóiak opciós vételi jogot is szereznek-e a megegyezés részeként.

forrás: juventuz.blog.hu