Recent comments

Friss Hírek

Örülök, hogy visszatérhettem

Azt követően, hogy a Lazio nem hosszabbította meg Stefano Mauri júniusban lejáró szerződését, mindössze néhány nappal a bajnokság rajtja előtt mégis a rómaiak keretének tagja lett Mauri, miután aláírta új kontraktusát.




Maurit a közelmúltban tisztázták a bundavádak alól, ami nagy szerepet tölthetett be abban a döntésben, hogy nem hosszabbították meg az előző szezon végén lejáró szerződését a római klubnál.

Azt követően azonban, hogy kiderült, Mauri érintetetlen a fogadási csalásokban, a Lazio felvette a kapcsolatot a klub kapitányával, aki csütörtökön alá is írta új szerződését, amely egy évre szól, és a megállapodás értelmében bónuszok nélkül 800 ezer eurót keres majd Mauri.

“Az ajtó nyitva állt előtte, hogy edzhessen a Lazióval, majd mindenben megállapodtunk Claudio Lotitóval, a Lazio elnökével.” – mondta a lalaziosiamonoi.it-nek adott nyilatkozatában Simone Canovi, Mauri ügynöke.

“Sosem vesztettem el a reményemet azt illetően, hogy visszatérhetek. Voltak ajánlataim Törökországból, Indiából, az MLS-ből, és egy, a Serie A-ba frissen feljutott csapattól is, valamint a másodosztályból is. Örülök, hogy visszatérhettem.” – fogalmazott Mauri.

forrás: azzurri.co.hu