Recent comments

Friss Hírek

A Juventus a csúcson marad

A calciopoli során meghurcolt egykori Juventus vezető, Luciano Moggi ezúttal rendkívül pozitívan nyilatkozott a klubról, amelyet pár éve képviselt, és véleménye szerint Paulo Dybala kiváló igazolásnak fog bizonyulni.


A klubvezető szerint Carlos Tévez góljai hiányozni fognak, ám az Öreg Hölgy képes lesz betölteni az argentin távozásával keletkezett űrt, és továbbra is a bianconero csapat a bajnokesélyes.

„Olyan Juventust látok, amely a csúcson van, és amelyet nehéz utolérni; Olaszországban mindig ők tekinthetők favoritnak.” - olvashatók a sokszor vitás személyiség szavai a Tuttomercatoweb közvetítésében.

„A csapat megfiatalodott, és egyszerűen elkerülhetetlen volt Andrea Pirlo távozása.

Valószínűleg hiányozni fognak Carlos Tévez góljai, mivel Mario Mandzukic kevesebbszer talál be, de szerintem Paulo Dybala kiváló igazolás. Szerintem több gólra képes, mint számos egyéb csatár.”

Paulo Dybala a tavalyi rendkívül sikeres szezon után, amikor is harmincnégy bajnokin tizenhárom gólt szerzett, illetve tíz gólpasszt osztott ki, csatlakozott a nyáron a Juventus csapatához a Palermo együttesétől a nyár valószínűleg legdrágább torinói igazolásaként harminckét millió euróért, amelyet további nyolc millió euró egészíthet ki bónuszok formájában.

forrás: juventuz.blog.hu