Recent comments

Friss Hírek

Az Empoli érkezik a San Siróba

A Milan szombat este az Empolit fogadja a San Siróban a Serie A 2. fordulójában.


A Milan az előző idényben a 10. helyen végzett a bajnokságban. A mérleg 13 győzelem, 13 döntetlen és 12 vereség. A vezetőség a szezon végén menesztette Filippo Inzaghit és a szerb Sinisa Mihajlovic vette át a csapat irányítását.

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője kijelölte 24 fős keretét. A névsorban nem szerepel Philippe Mexés, José Mauri, Jeremy Ménez, Alessandro Matri és M’Baye Niang, míg Rodrigo Ely eltiltását tölti.



ÍME A MILAN KERETE:
KAPUSOK: Christian Abbiati, Gianluigi Donnarumma, Diego López;

VÉDŐK: Ignazio Abate, Alex da Costa, Luca Antonelli, Davide Calabria, Mattia De Sciglio, Alessio Romagnoli, Cristian Zapata, Cristian Zaccardo;

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Andrea Bertolacci, Giacomo Bonaventura, Nigel De Jong, Juraj Kucka, Antonio Nocerino, Riccardo Montolivo, Andrea Poli, Suso;

TÁMADÓK: Carlos Bacca, Mario Balotelli, Alessio Cerci, Keisuke Honda, Luiz Adriano.

Az előző idényben a 15. helyen végzett az Empoli, 38 mérkőzésen mindössze 8 győzelmet szerzett, továbbá 18 alkalommal döntetlen lett az eredmény, 12-szer pedig kikapott.

A két csapat összesen 24 alkalommal találkozott egymással, a mérleg 13 Milan és 3 Empoli győzelem, míg 8 alkalommal döntetlen született. Ezeken a mérkőzéseken a piros-feketék 36 gólt szereztek és 14 gólt kaptak.

A találkozót Piero Giacomelli vezeti. 


A 37 éves bíró 2011 áprilisában debütált az olasz élvonalban és azóta 52 mérkőzést vezetett. 

Giacomelli 4 meccset vezetett a Milannak, a mérleg 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség. Az olasz játékvezető 10 meccset vezetett az Empolinak: 3 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség a mutató.

A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK:
MILAN: (4-3-1-2): Diego López – De Sciglio, Zapata, Romagnoli, Antonelli – Bertolacci, De Jong, Bonaventura – Honda – Luiz Adriano, Bacca.

EMPOLI: (4-3-1-2): Skorupski – Zambelli, Tonelli, Barba, Marió Rui – Zielinski, Dioussé, Croce – Saponara – Pucciarelli, Maccarone.

forrás: acmilan.hu