Recent comments

Friss Hírek

Úgy kell kimennünk a pályára, mintha hátrányban lennénk

A Roma mestere azt várja a játékosaitól, hogy úgy menjenek ki a pályára a Juventus ellen, mintha már hátrányban lennének.

 
"Az elejétől magasabb tempót várok. A Verona ellen csak akkor játszottunk igazán győzelemre, amikor hátrányban voltunk, viszont most már az elejétől ilyen hozzáállást várok mindenkitől, mintha hátrányban lennénk."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

A Juventustól a nyáron távozott Tévez, Pirlo és Vidal, így nagy kérdés, hogy gyengült-e a bajnoki címvédő.

"Erre majd a szezon ad választ. Én már elmondtam, hogy mit gondolok, szerintem továbbra is igazi nagycsapat maradt a Juve és nekünk is a maximumot kell majd nyújtanunk ahhoz, hogy legyőzzük őket."

"Igazoltak több világklasszis játékost is, sorozatban 4 bajnoki címet nyertek és tavasszal BL döntőt játszottak. Bár azt is tudjuk, hogy ilyenkor gyakorlatilag még nincs egy csapat sem teljesen felkészülve a szezonra."

"Sokat dolgoztunk azon, hogy szinte 100%-os állapotba kerüljünk, hiszen elég kemény rögtön a második játéknapon ilyen meccset játszani. Franciaországban ilyen nem volt, viszont most a lehető legtöbbet ki kell hoznunk ebből a meccsből a saját szurkolóink előtt."

Douglas Maicon felépült sérüléséből és nagy valószínűséggel az új szerzemény, Digne még nem fog kezdeni.

"Vasárnap még el kell végeznünk egy tesztet Toroszidisszel, mert neki voltak izom problémái. Ha rendben van, akkor ő fog kezdeni a bal oldalon, így Digne több időt kap a beilleszkedésre és hogy megismerje a csapatot."

"Maicon nincs 100%-os állapotban, de nagyon közel van hozzá, így benne van a keretben és a rendelkezésemre áll. Az orvosi stáb elmondta, nincs kockázat a szerepeltetésében."

"Egy kimondott stratégiával kezdünk, de van legalább másik kettő a tarsolyunkban annak érdekében, hogy megszerezzük a 3 pontot. Nagyon kiegyensúlyozottnak kell lennünk és amint lehetőség van rá, azonnal szét kell nyújtanunk a játékot. Az teljesen normális, hogy az új játékosoknak időre van szükségük a beilleszkedéshez és a taktika elsajátításához, de a minőség már itt van."

Totti a Verona ellen nem lépett pályára és kérdéses, hogy tud-e Dzekóval együtt játszani.

"Persze, mindketten egyszerre a pályán lehetnek, ez lehetséges. Ezt a lehetőséget nyitva tartjuk magunknak és a szezonban többször is élünk majd vele."

A Juventus elleni keret: Digne, Nainggolan, Castan, Iturbe, Dzeko, Totti, Salah, Maicon, Iago Falque, Pjanic, De Rossi, Ibarbo, Keita, Ljajic, Gyomber, Szczesny, De Sanctis, Gervinho, Paredes, Torosidis, Manolas, Ucan, Anocic, Capradossi 


forrás: asroma.hu