Recent comments

Friss Hírek

Megváltoztam!

A Gazzetta World kiszivárgott beszélgetést tett közzé, melyben Mario Balotelli megígérte Szinisa Mihajlovicsnak, ha újra a Milanban játszhat, megváltoztatja viselkedését, mivel édesapja halála óta máshogy látja a világot.

 
Korábban beszámoltunk róla, miért bukott meg Balotelli a Liverpoolnál. Az olasz támadóval nem számol Brendan Rodgers menedzsere, ezért az ifikkel kell edzenie, és kereshet magának új csapatot.

Megírtuk azt is, hogy a Milan ügyvezetője, Adriano Galliani megerősítette a Mediaset Premiumnak: a klub valóban szerződtetné a Pooltól Mario Balotellit. A Gazzetta World információja szerint Balotelli és Mihajlovics vasárnap Firenzében (ahol a Milan kikapott a Fiorentinától) találkozott, és az alábbi beszélgetés zajlott le közöttük:

Mihajlovics: – Az első leszel, aki megérkezik, és az utolsó, aki távozik. Mindig a legjobb teljesítményedet kell nyújtanod, különben azt veszed majd észre, hogy a csomagjaid ki lesznek dobva Milánóból.

Balotelli: – Megváltoztam! Az apámmal történtek miatt... Megígérem, nem hagylak cserben!


Balotelli 2013 telétől másfél éven át játszott a Milanban, mielőtt elhagyta volna az olasz klubot a Liverpool kedvéért. A rossoneriben 43 Serie A-mérkőzésen 26 gólt szerzett. 

forrás: NSO