Recent comments

Friss Hírek

Witsel továbbra is célkeresztben

A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus érdeklődése erősödött Axel Witsel iránt, miután az AC Milan csapata lemondott a belga válogatott leigazolásáról.  


Az újság szerint a Bianconeri megkereste a játékos ügynökeit, és már a részleteket tárgyalják meg velük.
 
A 26 éves játékost 2017 júniusáig köti szerződés a Zenit Szentpétervár csapatához, ugyanakkor ő ezt nem kívánja meghosszabbítani. Az orosz klub viszont minimum 25 millió eurót szeretne kapni a középpályásért.

Az a hír járja, hogy a Juventus célja kötelező vételi opcióval kölcsönvenni a játékost a következő szezonra, így két évre eloszthatja leigazolásának költségét. Witsel egyébként 2012 szeptemberétől futballozik a Zenitnél, akik akkor 40 millió euróért vásárolták őt a Benfica csapatától.


A játékosért a Milan is érdeklődött a nyár folyamán, de a pletykák szerint ez azóta változott, és a Rossoneri inkább más alternatívák felé fordul, mint például a Sampdoria csapatát erősítő Roberto Soriano.

Mint már korábban mi is beszámoltunk róla, ha Witsel leigazolása kútba esik, a Juventus az Olympique Marseille 21 éves játékosa, Mario Lemina felé fordulhat, aki már 12 millió euróért mozdítható lenne, viszont az Internazionale csapata is élénken érdeklődik iránta.

forrás: juventuz.blog.hu