Recent comments

Friss Hírek

Hiányzók egész sorával kell kiharcolnia ma a csoportkört a Laziónak

Egygólos előnyt szerzett a hazai odavágón a Lazio a Leverkusen elleni párharcban, így ma este Németországban valamivel kedvezőbb helyzetből indulhat a BL-csoportköréért ellenfelénél.



Az 1-0 a helyzettől függően lehet kényelmes és nagyon kellemetlen eredmény is, erre csak meccs közben kapunk majd választ, de annyi bizonyos, hogy ha a Lazio ma is szerez valahogy egy gólt, azzal már fél lábbal belép a csoportkör küszöbén.

De előny ide vagy oda, pokolian nehéz dolga lesz ma Pioliéknak, az otthon hagyományos erős Leverkusen (tavaly 10-6-1-es hazai mérleget produkáltak, utolsó 5 otthoni bajnokijukat 16-0-s gólarány mellett egyaránt megnyerték) ellen ugyanis jó néhány alapember sem lesz bevethető a ma esti rangadón.

A már régebb óta sérült Marchetti mellett Djordjevic, Klose és Biglia is csak a lelátóról nézhetik a meccset, Piolinak így komolyabb változtatásokat kell eszközölnie a csapatán. Olyannyira komolyakat, hogy egyes források szerint egyenesen új formáció, nevezetesen a 3-4-3 mellett teszi le a voksát – de ezt egyelőre kezeljük óvatosan, a Gazzetta például úgy tudja, marad a jól megszokott 4-3-3-as formáció.

Fontos változás azonban a kényszerű cseréken kívül is lehet, nevezetesen Felipe Anderson kispadra kerülése: a tavaly berobbanó brazil finoman szólva sem kezdte jó formában az idei évet, a helyét így a frissen igazolt Kishna kaphatja meg, aki a hétvégén, a Bologna ellen rögtön góllal debütált a csapatban.

A Gazzetta szerint így nézhet ki a Lazio ma esti kezdője:
Lazio (4-3-3): Berisha – Basta, De Vrij, Gentiletti, Radu – Parolo, Cataldi, Milinkovic-Savic – Candreva, Keita, Kishna.


És így kezdhetnek a hazaiak az ilsussidiario.net szerint:
Leverkusen (4-2-3-1): Leno – Hilbert, Tah, Papadopoulos, Wendell – Bender, Kramer – Bellarabi, Calhanoglu, Son Heung-Min – Kiessling.

Kezdés 20:45-kor, a találkozót a Sport 1 élőben közvetíti.

forrás: azzurri.co.hu