Recent comments

Friss Hírek

Megérdemelten ment tovább a Leverkusen

Nem volt elég az egygólos előny a Lazio számára a németországi visszavágón: a rómaiak a Leverkusen elleni BL-selejtező visszavágóján nem tudták kihúzni a hazai meccsen megszerzett előnyükkel, így csak az Európa Liga csoportkörében szerepelhetnek a folytatásban.


“Megérdemelte a Leverkusen a továbbjutást. Nehézséget okoztak a játékunkban és egy másik ritmusban játszottak. Az első félidőben jól tartottuk magunkat, de olyan hibákat vétettünk, amit ezen a szinten nem lehet megengedni. Azokat a döntéseket, amiket megléptem, újra megcsinálnám, mert azért döntöttem így, hogy a lehető legjobb összeállításban fussunk ki a pályára. A Bayer felülmúlt minket a pálya minden területén, agresszivitásban és intenzitásban is. Nem voltunk készen arra a szintre, amit ez a mai meccs megkövetelt” – értékelt a lefújást követően Stefano Pioli, a Lazio mestere, akit a lalaziosiamonoi.it idéz.

A Lazio mestere hozzátette, úgy véli, együttese a hiányzók ellenére képes lett volna a jobb teljesítményre, azonban a szerda este csalódás mindenki számára, és tovább kell dolgozniuk a folytatásban, hiszen három sorozatban is érdekeltek. 

forrás: azzurri.co.hu