Recent comments

Friss Hírek

A Lazio legfontosabb estéje

A Biancocelesti meglepő, 1-0-ás előny birtokában várja a ma esti összecsapást, a csapat két játékosa, Onazi és Candreva is megszólalt a találkozót illetően.

 

“Otthon megtettük, amit kellett. Nehéz meccsre számítunk a Bayer Leverkusen ellen, megteszünk mindent, hogy megnyerjük a mérkőzést, hiszen jól akarunk szerepelni a Bajnokok Ligájában.”-kezdte a csapat nigériai játékosa.

“A Bl-ben játszani egy teljesen új élmény nekem, a karrierem egy újabb lépcsőfoka. Itt a Lazionál nagyobb felelősség hárul rám, de úgy gondolom, felnőttem a feladathoz.”

A fiatal játékosnak annál is inkább bizonyítania kell, mert valószínűleg ő pótolja majd a sérült Lucas Bigliát, a Lazio egyik motorját.

Egy másik alapember, Antonio Candreva is megosztotta gondolatait a szurkolókkal a visszavágó előtt:

“Európában nagyobb az iram, mi pedig talán nagyobb nyomás alatt voltunk a Bayer ellen, mint ahogyan azt megszokhattuk. Nem hagynak sok helyet, és a nemzetközi porondon egyébként is sokkal jobban ki kell használni azt a kevés lehetőséget, ami adódik előtted.”

“Az első mérkőzés alapján megtanultunk valamit az ellenfelünkről, megtudtuk, hol vannak az ő gyengéik, és hogy ők hol találhatnak rajtunk fogást. Nagy csata lesz, és a legfontosabb este mindannyiunk számára.”-mondta a szélső.

forrás: azzurri.co.hu