Recent comments

Friss Hírek

Túlságosan alárendelt szerepet vállaltunk

Massimiliano Allegri véleménye szerint a Roma elleni 2-1-es vereség során a Juventus túlságosan alárendelt szerepben játszott, azonban nem aggódik az egymást követő két vereség miatt.


A bianconero csapat közel járt az egyenlítéshez Patrice Evra kiállítását követően, amikor is Wojciech Szczesny parádésan védte Leonardo Bonucci próbálkozását, ám a házigazdák győzelmével záruló mérkőzésen a címvédő a meccs jelentős részében gyenge teljesítményt nyújtott.

„Jól reagáltunk, de a hozzáállásunk már a kezdő sípszótól túlságosan alárendelt volt.” - mondta a tavaly csodálatos eredményeket elérő tréner a Mediaset Premium mikrofonja előtt.

„Egy kiváló AS Roma ellen léptünk pályára, és túl nagy nyomás alatt voltunk az első félidőben, nem tudtunk kitörni a saját térfelünkről, és nem tudtuk letámadni az ellenfelet.”


Az első két fordulóban a Juventus nulla pontot szerzett, ez eddig még soha nem történt meg a torinói rekordbajnok együttesnél, ám a trénert korántsem aggasztja mindez.

„Nem aggódok. Sajnos ezek a dolgok megesnek a futballban. Mindannyiunknak változni kell, és ez leginkább a mentalitásra vonatkozik.

Holnap végre zárul az átigazolási időszak, és arra koncentrálhatunk, hogy csapatként segítsük egymást. Nem szeretem a magukat sajnáltató személyeket, ezért keményen kell dolgoznunk, és fel kell állnunk ebben a nehéz pillanatban.

Nincs semmilyen állóképességi probléma, mivel a végén tulajdonképpen jobban teljesítettünk emberhátrányban. Két vereséget követően kötelező elgondolkodni, azonban kötelező figyelembe venni a sérüléseket, illetve az ellenfelek erejét is.

Hosszú még a szezon, mostantól az üldözés a feladatunk, és minden adott ennek a célnak az eléréséhez. Éleslátással elemeznünk kell a történteket, hogy lássuk, hol hibáztunk, és jobban kell játszanunk.

Az Udinese ellen jól játszottunk, aztán fejvesztetten reagáltunk a bekapott gólra. Ezúttal fordítva történt. Talán jobb lett volna, ha az AS Roma büntetőt lőhetett volna 29 másodperc után, akkor hamarabb reagáltunk volna!”

Vasárnapi hírek szerint Julian Draxler várhatóan a Wolfsburghoz, nem pedig a Juventushoz csatlakozik a Schalke 04 együttesétől.

„Nem érkezik, mivel a Schalke és a játékos visszakozott. Megvannak a piacnak a szabályai, most pedig meglátjuk, mire képes a klub hétfőn.”

forrás: juventuz.blog.hu