Recent comments

Friss Hírek

A Chelsea kölcsönadná Cuadradót

Olasz források szerint a Chelsea hajlandónak mutatkozik Juan Guillermo Cuadrado kölcsönadására a Juventus együttesének a következő szezonra.


A bianconero együttes már többször hangot adott érdeklődésének a kolumbiai játékos iránt, amennyiben megfelelő feltételekkel elérhetőnek bizonyul a kudarcba fulladt angliai hónapokat követően.

Ugyan egyes hírek szerint Jose Mourinhónak egyéb tervei voltak Juan Cuadradóval, pontosabban be kívánta vonni a dél-amerikai játékost a Paul Pogba-átigazolásba, a Juventus kitart álláspontja mellett, miszerint nem kívánja értékesíteni a fiatal francia futballistát.

A Sky Sport Italia hírei szerint a Chelsea Pedro megszerzését követően most már nyitott Juan Cuadrado elengedésére egy egyszerű kölcsönszerződés keretében, amely nem tartalmaz vételi opciót.


A hírek szerint a játékos képviselője, Alessandro Lucci a hétvégén Londonba utazott az ügy előmozdítása érdekében. A Juventus megközelítőleg másfél millió eurót fizetne a Chelsea csapatának a kölcsön fejében, az azonban még nem tisztázott, hogy az olasz klub állná-e a játékos bérének egészét, vagy csupán a fizetés egy bizonyos százaléka terhelné a torinói kasszát.

Az angol klubvezetők abban reménykednek, hogy a torinói kaland révén a játékos visszanyeri egykori formáját, amellyel felkeltette a Chelsea érdeklődését is még a Fiorentina mezében, és így talán sikerül az angol klubnak jó áron értékesítenie a futballistát a kölcsönszerződés lejárta után.

Amennyiben a futballista jól teljesít, a klubok jövő nyáron leülhetnek megtárgyalni egy esetleges átigazolás részleteit.

Mivel Juan Cuadrado EU-n kívüli játékos, a kolumbiai megszerzésével és az új brazil igazolással, Alex Sandróval a Juventus eléri a maximálisan igazolható EU-n kívüli játékosok számát.

Friss fejlemény az ügyben, hogy pár perce az összes jelentős olasz napilap arról számolt be, hogy a Juventusnak sikerült megegyezésre jutnia a Chelsea csapatával a sokoldalú játékos kölcsönszerződése ügyében, amely nem tartalmaz opciós jogot a vásárlásra.

forrás: juventuz.blog.hu