Recent comments

Friss Hírek

Meg fogjuk dönteni a győzelmi rekordsorozatunkat

A francia tréner egyik célja a hamarosan kezdődő szezonban az, hogy megdöntse csapatával a két évvel ezelőtt felállított 10-es győzelmi sorozatot.

 
"Meg fogjuk dönteni a 10-es győzelmi sorozatunkat, mert a rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket. Nagyon becsvágyóak vagyunk, nagyon hosszú szezon vár ránk és ez most sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, mint a tavalyi."- kezdte Garcia.

"Hogy túl korai-e a Juventus elleni meccsünk? Nem tudom és ezzel már nem is tudunk semmit sem kezdeni, viszont nekünk ez egyáltalán nem probléma. Vannak még feltörekvő klubok, mint például a milánóiak, akik most megerősödtek. Az emberek keveset beszélnek a Napoliról, de ők továbbra is jók, támadásban különösen erősek és nyáron voltak jó igazolásaik, mint például Allan, Valdifiori és Chiriches. Viszont szerintem a Fiorentina a nyár királya."

"Itt Olaszországban olyan rivalizálások vannak, amire Franciaországban nincs példa, hiszen nincs olyan város, amelyiknek két csapata is lenne. Szerintem jó lenne, ha a Lazio és a Roma között egyszerűbb lenne a kapcsolat és több átigazolás is lenne a két klub között, mert itt Rómában igen ritka az, hogy valaki a két klub között vált."

"Ami pedig az edzéseket illeti, szeretnénk nyilvánossá tenni őket, hiszen nincs semmi titkolni valónk és nagyszerű lenne, ha közvetlen kapcsolat alakulhatna ki köztünk és a szurkolók között, de sajnos ez nem lehetséges biztonsági és logisztikai okok miatt." 


forrás: asroma.hu