Recent comments

Friss Hírek

Nem szabad alábecsülnünk az Empolit

Sinisa Mihajlovic, a csapat edzője megtartotta sajtótájékoztatóját a szombati Milan-Empoli mérkőzés előtt. 


A szerb szakember beszélt az új szerzeményekről, a Fiorentináról, a védelemről, az Empoliról és a lehetséges felállásról is.

“Balotellinek meg kell mutatnia, hogy be tudja tartani az ígéretét. Elszántnak és motiváltnak láttam az edzéseken, de meccshiánya van, ami normális. Fontos, hogy egy erkölcsi kötelezettségvállalást tett mindenkinek, a szurkolóknak, a klubnak, a csapattársainak és a szakmai stábnak. Kucka? Ő egy jó játékos, aki ismeri az olasz focit. Fizikailag nagyon erős és mindent belead. Tudja, hogy egy nagy lehetőség előtt áll és biztos vagyok benne, hogy jól fog teljesíteni.” – mondta Mihajlovic a sajtótájékoztatóján.

“A védelem? Jelenleg 5 középhátvédünk van, ami talán túl sok, de ott van Zaccardo is. Empoli? Nem szabad alábecsülnünk őket, mert egy szervezett csapatról van szó és képesek lehetnek nehéz helyzetbe hozni minket. Hazai pályán játszunk, így meg kell nyernünk a mérkőzést. A szurkolók nagyon fontosak számunkra, hiszen a focit a rajongóknak játsszák.”

“Balotelli és Kucka is a rendelkezésemre fog állni a mérkőzésen. Mariónak meccshiánya van, de csereként beállva hasznos lehet. Soha nem a képességeivel volt probléma, hanem a mentalitásával. Biztos vagyok benne, hogy be fogja tartani az ígéreteit. Hibázott, de tudja, hogy ez az utolsó esélye.”

“Fiorentina? Az első 35 perc kiegyensúlyozott volt és mindkét csapatnak voltak lehetőségei. A győzelemért mentünk Firenzébe, de nem sikerült nyernünk. Most az Empoli elleni meccsre kell koncentrálnunk és le kell győznünk őket az első hazai bajnokin. Rodrigo Ely eltiltása miatt változtatni fogok a kezdőcsapaton. Balotelli a két csatár mögött is tud játszani. A felállás? Mindig szeretem, ha van egy alternatív formáció. Jelen pillanatban Jeremy Ménez és M’Baye Niang is sérült, de ha mindketten egészségesek lesznek, akkor 4-3-3-as felállásban is tudunk játszani. Mexés? Nincs jól és nem lesz ott a csapatban.”

forrás: acmilan.hu