Recent comments

Friss Hírek

Jó úton vagyunk

A szezon első mérkőzésén a Roma 1:1-es döntetlent játszott a Verona vendégeként és Rudi Garcia elégedett volt a csapat újoncainak bemutatkozásával.

 
"Edin nagyon jól játszott az első félidőben, a végén pedig volt egy remek lehetősége fejesből."- kezdte Garcia a meccs után.

"Nálunk sajnos most hiányzott a magasabb tempó, a labdabirtoklásnál nem voltunk elég gyorsak. Ezt kicsit sikerült Iago Falque beállításával módosítani, aki végre a Verona bal oldali védelmére is nyomást gyakorolt."

Habár Falque Mohamed Salah cseréje volt, ennek ellenére Gervinho ment át a jobb szélre.

"Tudtuk, hogy nehéz lesz a Bentegodiban és a többi csapat számára is keserves meccsek várnak. Megszerezhettük volna a 3 pontot, a csapat hozzáállása megfelelő, jó úton vagyunk annak ellenére, hogy ez most nem ért 3 pontot és győzelmet."

"Támadásban lehettünk volna jobbak is, talán kicsit sok volt a labdaérintés, de a pálya talaja is arra kényszerítette a játékosokat, hogy először levegyék a labdát."

"Ne felejtsük el azt sem, hogy Edin nemrég érkezett és csak egy barátságos meccsen szerepelt együtt a többiekkel, míg Mohamednek szintén időre van szüksége a beilleszkedéshez."

"Ennek ellenére láthattuk az első félidőben, hogy Edin egy olyan csatár, akire eddig szükségünk volt, de nélkülöztük. Salah közel állt ahhoz, hogy megszerezze első bajnoki gólját és szeretett volna még a pályán maradni, de nagyon fontos, hogy a játékosok megértsék, mindenkire szükségem lesz a hosszú bajnoki szezon során."

A Roma a hírek szerint már mindenben megállapodott a párizsi Dignével, azonban az átigazolás folyamatosan csúszik.

"Nem aggódom, van időnk balszélsőt találni és ezzel kapcsolatban több lehetőséget is vizsgálunk. De jó lenne, a következő napokban el lehetne kezdeni dolgozni az új igazolással is."

"A meccs egyetlen negatívuma Vaszilisz Toroszidisz teljesítménye volt a gólnál, mert nagyon lemaradt Jankovicról." 


forrás: asroma.hu