Recent comments

Friss Hírek

Nem számítottam erre a fogadtatásra

A kolumbiai szélső, Juan Cuadrado a Juventusról Európa egyik legjobbjaként beszélt, miután hétfőn éjszaka megérkezett Torinóba a kedden végrehajtandó orvosi vizsgálat és átigazolás céljából.


A Juventus kész kölcsönben megszerezni a játékost a Chelsea csapatától, miután a dél-amerikai futballista az utóbbi fél évben semmilyen sikert nem ért el Angliában, ahol kevés játéklehetősége során kicsit sem sikerült meggyőznie Jose Mourinhót az általa képviselt minőségről.

A Juventus szurkolói hétfő este a milánói Malpensa repülőtéren várták az Olaszországba érkező Juan Cuadradót, az egykor a Fiorentinát erősítő középpályás pedig örült a kellemes meglepetésnek.


„Nem számítottam erre, azonban ez nagyszerű üdvözlés volt, és mindez csak arra sarkall, hogy a jövőben jó teljesítményt nyújtsak a csapatban.” - olvasható a Juventus.com honlapon a játékos nyilatkozata.

„A Juventus kiváló csapat és Európa legjobbjainak az egyike. Mindennel rendelkezünk, ami a bajnoki címért való harchoz szükséges, és reméljük, hogy sikerül a címvédés. Azért érkeztem, hogy száz százalékot nyújtsak, célom a kemény munka és az alapos felkészülés az összes mérkőzésre.”

forrás: juventuz.blog.hu


Juan Cuadrado ebben a szezonban csak egy mérkőzésen lépett pályára a Chelsea mezében, a Manchester City elleni 3-0 arányú vereség során állt be, és amennyiben megkötésre kerül a kölcsönszerződés, mindössze tizenhárom bajnoki szereplést követően távozik Angliából.

A Fiorentina csapatánál a kolumbiai válogatott 85 Serie A mérkőzésen szerepelt, amelyeken 20 gólt szerzett.