Recent comments

Friss Hírek

Örömmel játszanék a Milanban

Daniel Alves oszlopos tagja volt a 2014-2015-ös szezonban triplázó Barcelona labdarúgócsapatának, ennek ellenére rengeteg a kérdőjel a jövőjével kapcsolatban.


A Bajnokok Ligája döntőjének megnyerése után többek között szót ejtett a fináléról, a jelenlegi és az esetleges jövőbeli csapatáról is.  

„Örömmel játszanék a Milanban, de még át kell gondolnom a lehetőségeimet – mondta Dani Alves a Sky Sportsnak. – Nem tudom, hogy ez volt-e az utolsó fellépésem a Barcelonában, de ha igen, akkor ez egy szép búcsú. Az első ajtón érkeztem, és úgy gondolom, hogy nem a hátsón kell távoznom..." 

„Nem tudok a labdarúgás nélkül élni, ez az ami miatt ide akartam jönni és ami miatt szerződtettek engem. A célkitűzéseimet elértem. Nem tudom, meddig tart még a kaland, de azt szeretném, hogy örökké tartson. Örömmel tölt el megosztani egy ekkora eredményt a katalán emberekkel. Nagy megtiszteltetés és kiváltság, hogy tagja lehetek ennek a nagy családnak."

Emellett a brazil hátvéd beszélt a berlini fináléról is, amelyet véleménye szerint megérdemelten nyertek meg. Megemlítette még, hogy hálás a katalán szurkolóknak azért, hogy a döntőt követően az ő nevét is hosszan skandálták.

„Voltak nehéz pillanatok a döntőben, de az erősségeink és a kiváló csapatmunka miatt nem veszíthettük el a mérkőzést. Megérdemelten nyertük meg a trófeát. Történelmet írtunk, és ezt most élveznünk kell."

forrás: NSO