Recent comments

Friss Hírek

Garcia marad

A Capitolium múzeumban tartott eseményen Walter Sabatini az újságíróknak elárulta, hogy jövőre is Rudi Garcia lesz a Roma mestere.

 
Az utóbbi napokban olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a francia mester nyilatkozatát, miszerint a Roma nem versenyképes a Juventusszal, nem nézték jó szemmel a klub vezetői.

"Ezzel már tegnap foglalkoztam. Úgy tűnik, hogy néhányan le akarják alacsonyítani mindazt, amit ebben az évben tettünk, főleg azok munkásságát, akik nem beszélnek a mikrofonba és egész héten keményen dolgoznak. Tudom jól, hogy a pletykák mindig nagyon izgalmasak, de pár napig egy teremben leszünk majd Londonban, ahol olyan megbeszélések lesznek, amiken Rudi mindig ott volt eddig."- mondta Sabatini.

A hírek szerint ma néhány Lazio szurkoló megtámadta a Roma francia védőjét, Yanga-Mbiwát.

"Az a legsajnálatosabb az egészben, hogy mindez egy olyan sráccal fordult elő, aki nagyon udvarias. A srác elég jól reagálta le a dolgot és ez az, ami megkülönbözteti őt, mert rendkívül nyugodt és nem akarja a történteket túldramatizálni, neki nem ilyen a természete. Nekünk elmondta, hogy nem volt nagyon megijedve." 


forrás: asroma.hu