Recent comments

Friss Hírek

Annyit fogunk költeni, amennyit kell

Silvio Berlusconi, a Milan többségi tulajdonosa a nyilatkozatában biztosra vette, hogy annyi pénzt fognak játékosigazolásokra fordítani a nyáron, amennyit kell.



“A Milan része a szívemnek és újra elkezdek befektetni a klubba. Biztosíthatom önöket, hogy a Milan ismét nagyszerű lesz. Vissza fogunk térni a Bajnokok Ligájába. Ibra és Dani Alves? Nem fogok játékosokról beszélni” – mondta Berlusconi.

Korábban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint 150 millió euró áll rendelkezésre a keret megerősítésére a nyári átigazolási időszakban. “Nem tudom, hogy kell-e 150 millió eurót fordítanunk a mercatóra. De az biztos, hogy annyit fogunk költeni, amennyit szükséges” – fejezte be.

Csak néhány név, akiket a közelmúltban szóba hoztak a Milannal: Zlatan Ibrahimovic (PSG), Geoffrey Kondogbia (Monaco), Axel Witsel (Zenit), Andrea Bertolacci (Genoa), Dani Alves (Barcelona), Carlos Bacca (Sevilla), Jackson Martinez (Porto), Daniele Baselli (Atalanta), Mario Mandzukic (Atlético Madrid), Yacine Brahimi (Porto).

forrás: acmilan.hu