Recent comments

Friss Hírek

A könnyek még nem jelentenek búcsút

Egyelőre bizonytalan a Professzor sorsa, akit az Egyesült Államokba csábítana a New York City FC. 
 
 
A szombati Bajnokok Ligája-döntő egyik legmeghatóbb jelenete volt talán, amikor a lefújást követően mindenki a könnyeivel küzdő Andrea Pirlót vigasztalta. Akkor még nem volt egyértelmű, hogy a legendás középpályás szomorúsága annak szól, hogy ez volt az utolsó mérkőzése olasz klubcsapatban vagy pedig "csupán" a vereség ríkatta őt meg. Ugyan Pirlo jövőjéről nem sokat tudni továbbra sem, de azt elárulta, a szomorúság nem a távozás miatt volt.
 
"Hogy azért sírtam, mert búcsút intek a Juventusnak? Nem, a vereség miatt. Ez egy olyan lehetőség volt, amely ritkán adódik az ember életében" - nyilatkozta Sky Sport Italiának Pirlo, aki egyébként például Gianluigi Buffonnal ellentétben már kétszer is magasba emelhette a legrangosabb trófeát. 

A Juventusra tehát mozgalmas nyár vár, melyet Giuseppe Marotta, a klub első embere is megerősített. "Andrea az olasz futball ikonja és már büszkén mondhatjuk, hogy a Juvéé is. Úgy gondolom, a könnyei érthetőek, hiszen igen érzelmes srác és teljesen rendben van, hogy megkönnyez egy ilyen vereséget. Most, hogy vége a szezonnak, leülünk több játékossal is tárgyalni. Nem lenne egyszerű feladat helyettesíteni Pirlót, de vannak alternatíváink és bizonyára Allegri edző is kitalálna valamit" - nyilatkozta kicsit kétértelműen Marotta.
 
 forrás: hatharom.com