Recent comments

Friss Hírek

Yaya Touré, Milner és Nasri jöhetne

Roberto Mancini klubtörténelmet írt azzal, hogy a Premier Liga 1993-as indulását követően 2012-ben először hódította el a bajnoki címet a Manchester City. 


Azóta már kettő szezon telt el és az olasz tréner Törökországot megjárva visszatért korábbi sikerei színhelyére az Interhez. 

Mivel a fekete-kékek jelenleg csak a Serie A középmezőnyébe tartoznak, így érthető, ha a következő szezonra acélosabb csapattal szeretnének nekifutni. Mancini úgy gondolja korábbi játékosai nagyban hozzájárulhatnának a sikeres szerepléshez, így a Manchester Cityből három játékost is elhozna Milánóba. 

Yaya Touré nevét már régebben felkapta a közvélemény, mint lehetséges jelöltet, de az elefántcsontparti válogatott játékossal az a probléma, hogy Angliában hetente 200.000 Fontot keres, amit az Inter nem tud neki megadni, így folyamatos alkudozás várható ebben az ügyben. James Milner esetében inkább a konkurenciával van gond, hiszen a játékost erőteljesen csalogatja a Liverpool is, ráadásul a középpályás szabadon igazolható, így érhető a megszerzéséért folytatott harc. 

Samir Nasri esetleges átigazolása sem lesz egyszerű dolog, mert a francia játékost a Juventus is szívesen vinné, ráadásul ott még ennek az ügyletnek a kapcsán felmerült “valami Pogba név is”.

forrás: foci-live.hu