Recent comments

Friss Hírek

Tévez: Még nem dőlhetünk hátra

Carlos Tévez figyelmeztetett, a Roma együttese matematikailag még versenyben van a Scudettoért, így a Juventus nem dőlhet hátra.


„A Roma csapatával együtt két gárda verseng a bajnoki címért” – mondta Tévez a Corriere dello Sportnak. 

„A Roma nagyon jó munkát végez, nagy dolgokra hivatott csapatot épít. A giallorossok matematikailag még megnyerhetik a Scudettot. Amíg matematikailag nem nyerjük meg a címet, addig nem jelenthetjük ki magunkat bajnoknak.”

A 30 esztendős játékos torinói életéről is beszélt.

„A Juve nagyszerű csapat Olaszországban és egyike azon kluboknak, amelyekben minden gyerek egyszer játszani szeretne. Egy nagy család vagyunk és ez az, ami igazán számít. Nagyon jó munkát végzünk, sok időt töltünk együtt. Ezt fontos dolognak tartom. Világos céljaink vannak. A bajnokság megnyerése, valamint kalandunk folytatása az Európa Ligában. Nagyszerű csapat vagyunk és a döntőt céloztuk meg. Csak rajtunk múlik.”

Tévez hét évet töltött el a Premier League-ben.

„Mindenki tudja, hogy az angol futball az egyik leglátványosabb a világon. Úgy vélem, a Manchester City és a Chelsea egy lépéssel a többiek előtt járnak. A United szenvedése? Nehéz egy olyan edzőt pótolni, mint Sir Alex Ferguson, aki annyi éven át tette sikeressé a klubot és nehéz fenntartani bizonyos dolgokat, különösen az első idényben. Úgy gondolom, az embereknek türelmesebbnek kellene lenniük a klubbal szemben. Nehéz azokat az eredményeket elérni, amiket Sir Alex Ferguson ért el.”

forrás: juventushungary.hu