Recent comments

Friss Hírek

Milan: Mellőzött balhátvéd érkezhet Spanyolországból

A Milan a nyári átigazolási időszakban a spanyol élvonalban szereplő Real Madrid hátvédjével, Fabio Coentraóval erősítené meg a keretét.

 
A portugál válogatott játékos 2011-ben szerződött a Real Madridhoz a Benficától. Coentrao az utóbbi időben kevés játéklehetőséget kap a spanyol csapatban. Coentrao szerződése 2017-ben jár le és kivásárlási árát 14 millió euróra becsülik.

A Sport Mediaset értesülései szerint a Milan a nyári átigazolási időszak elején 10 millió eurós ajánlatot fog tenni Coentraóért. A hírek szerint Carlo Ancelotti szeretné, ha De Sciglio szolgálná a cserealapot a Coentrao-üzletben.

Állítólag Coentrao ügynöke, Jorge Mendes a múlt hétvégi Milan-Chievo mérkőzésen a San Siróban élőben tekintette meg a mérkőzést. Azonban Adriano Galliani szerint Mendes csak tiszteletét tette és nem átigazolási ügyben tartózkodott Milánóban.

Coentraót korábban már több európai csapattal is szóba hozták, nevezetesen a Manchester Uniteddel és a Juventusszal. A portugál balhátvéd a jelenlegi idényben 7 bajnoki és 1 BL mérkőzésen kapott szerepet.

forrás: acmilan.hu