Recent comments

Friss Hírek

Milan: Fiatalok a célkeresztben

A nyári átigazolási szezon még odább van, de a Milannal kapcsolatban már most sok játékos neve merült fel, sok hír látott napvilágot. 


 - Gaston Ramirez (23), a Soton támadójának menedzsere azt állítja, hogy ügyfele vissza akar térni Itáliába, méghozzá a Milanhoz. Az angol csapat sem állna Ramirez útjába, a csatár nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Pochettino sem számol vele komolyan, így jóval áron alul elhozható a Fichajes.net értesülései szerint.

 
- Tuttosport: Vinnénk a Feyenoord szélsőjét, Jean Paul Boetiust (20), aki egyébként Emanuelson kuzinja. Seedorf nagyon kedveli a srácot.A fiatal játékosnak 26 meccs, 9 gól, 9 gólpassz az idei mérlege az Eredivisieben. 7-8 millió €-ért vihető.

- Gazzetta: Elküldtük a hivatalos ajánlatunkat a Valenciának Adil Rami megvásárlására. Galliani 5m €-s ajánlatra gondolt, amit két részletben fizetne ki a klub.


- Guillermo Ochoa (28), az Ajaccio kapusa a France Footballnak elmondta, hogy arról álmodik, hogy a Milan szerződtesse. A mexikói hálóőrnek június végén lejár a szerződése. A Mediaset szerint a Milan komolyan érdeklődik érte, nagy az esély a leigazolására, írja a sportlap.

- Figyelünk egy 18 éves uruguayi csatárt is. Kevin Mendezt, a Peñarol Montevideo támadóját néztük ki, állítja Alfredo Pedulla, a mindig jól informált olasz transzferguru. A Barcelona, Liverpool, Atlético, Inter, Fiorentina ötössel kell harcolnunk érte.

- A korábbi hírekkel ellentétben a Montpellier nem fogja tudni megvásárolni Niangot. A Le10Sport szerint Észak-London lehet a következő állomáshelye. Tottenham vagy Arsenal.


- Végül még egy hír a megerősítésre szoruló kapusposztról. A Sport Mediaset szerint a Milan ajánlatot készül tenni a Newcastle Unitednek Tim Krulért (26). A piros-feketék elsőszámú hálóőre, Christian Abbiati már 36 esztendős, így a klub elöljáróinak lassan gondoskodniuk kell a pótlásáról.

 Az aktuális pletykák Patya fórumtársunk gyűjtötte egy csokorba.

forrás: acmilan.hu